Helgen


Igår jobbade jag en sväng vilket jag gillar, sen spenderades kvällen med en omgång monopol och öl. Idag är det vilodagen, och det är det vi har gjort. Förutom en snabbsväng till K farmor som fyller år, hipp hipp hurra!

FredagHär sitter jag fullt sminkad i mjukiskläder och tittar på Morgan och Ola-Conny...jag som tänkte att denna fredag kunde bli kul, tji fick jag!

#WCW på en fredag


Åh jag är så kär i dig du vackra kvinna!

UttråkadLook what she's been trough, she deserves an applause♫ Nobody has to know ♪

 
Fredag kväll var jag inbjuden hos bästa Hanna för grill/vinkväll. Efter att ätit gott så bestämde vi oss för att göra gelloshots. Hipsvips var kl 02.00 och vi får besök av några goa. Lång historia kort, vi lämnade Hanna 10.00 på lördag morgon. Jag däckar i sängen väl hemma och vaknar igen kl 14.00 för att duscha. Tyvärr var jag bakis som aldrig någonsin och fick spendera resten av lördagen i sängen och en springtur till badrummet. Fy.
Men det var det värt, för en mycket trevlig kväll/morgon var det verkligen :)

Hard work work3:de sista passet på jobbet och det känns lite deppigt faktiskt. Tråkigt att jag inte få se mina fina arbetskamrater lika ofta..
Just nu äter jag middag och vilar benen lite. Ska alldeles strax ut för att jobba på i full fart igen. Jag fick bara lust att titta in och säga hej, så hej!

8 Augusti


Jag är trött och utmattad. Min kropp säger ifrån, men mest av allt så skriker min själ "sov, sov, sov!". Och jag sover, 9-10 timmar per natt, men ändå är jag lika trött. 
Jag är psykiskt utmattad och jag önskar att det fanns en reboot-knapp i nödlägen, så man kunde återställa sig till en punkt då allt var bra. Till en tidpunkt då allt var frid och fröjd. Undra när det var senast? Ska man måsta återgå till barnsben? Jag vet inte, det minns jag faktiskt inte. 
Men de gångerna man brukar önska sig yngre så brukar det vara vid 6/7 års åldern. Så är det i alla fall för mig.
Nu börjar ögonlocken falla igen, så sömn passar väl bra in här. Imorgon hoppas jag på en pigg och utvilad Anna.

Livets dryck


Detta är livets dryck, drickors drickor och min räddning. Utan denna går jag runt som en zombie på jobbet. Jag lovade mig i år att jag inte skulle köpa en enda redbull då jag köpte massvis förra sommaren. Men när jag upptäckte denna som är sockerfri, so why not?

It would be easier to fight someone else than the war that is going in inside of me.Min fristad


Efter att idag har varit på min absolut favoritplats i hela världen, som jag förövrigt inte har besökt på ca 7-8 år, så känns det lite bättre idag. Jag kunde som andas där och bara slappna av.  Det är mitt andra hem och om jag blundade kunde jag i några sekunder tänka att jag var 11 år igen. Ni vet lukten och ljuden påminde om allt vi gjorde sen vi var små. 

Åt vilket håll ska jag?

 
Som jag skrivit i tidigare inlägg så är jag i ett läge just nu då jag känner mig så sjukt stressad och tveksam. Jag har ett stort beslut att göra som kan göra mig så gott, eller så kan det göra att jag står där ännu mer förvirrad. Mitt liv är som ett enda stort frågetecken. Och jag saknar Elsa så mycket att det gör ont, gråten sitter alltid i halsen när jag tänker på henne. Min bästa vän som alltid gjorde att allting kändes bra, trots att allt egentligen bara var skit. 
Jag vill ha tillbaka hon, ge tillbaka hon
Mycket är annorlunda nu, så mycket har hänt inom ett år. Och av allt som har hänt så skulle jag göra allt för att få tillbaka min älskade Elsa.
Och förutom allt annat skit så hittar jag inget boende. Jag söker och söker, men det finns inte. Just nu vill jag bara lägga mig och sova i flera veckor.

Love life?


Mycket stress, tankar och funderingar. Att hoppa fram och tillbaka mellan olika beslut är utmattande. Och utöver det, tonvis med jobb på det. Jag kan sammanfatta det med ett ord: TRÖTT.
Vad ska jag göööööra?  

I'm crazy for you, who knows what I would do? I'd even die for you.

 

Why do you have to be so rude?
I will carry you over fire and water for you, love.


Första dagen efter min semestervecka gick..hyfsat. Börjar med att försova mig så när jag blev väckt var det bara att ta på min arbetskläderna och sticka iväg. Och som vanligt är det 28162518 grader på jobbet så allt känns sjukt jobbigt att göra. Men förutom det så fungerade väl allt som vanligt. 
Ligger nu i sängen och har slagit igång en film på nettan, och det är så sjukt fuktigt i luften!! Man blir alldeles kladdig (tmi?).
Ledig imorgon och sen startar min alldeles galna schema! Godnatt.

Helgen som varit..


Laxmacka på café finnfors, bad i poolen, langos på trästocksfestivalen och mer bad i poolen. Stackars Anna som inte brukar få färg har nu officiellt fått mycket färg för att vara hon!

Somewhere between a if and a why do I tryKvällsbadatIdag är en sån där extra jobbig dag.


Jag saknar dig mer än allt ❤️

LördagÄnnu en bild sen i lördags. Och om ni undrar vad jag har runt midjan så är det en filt, jag frös, ovanligt skulle nog K säga :) 

Arbetar för fullt

(Bjussar på en bild med dålig kvalité sen i lördags)

Här ekar det tomt! Jag jobbar nämligen hela tiden. Jag tar på mig massa pass för att få in lite cash, jag måste nämligen byta ut min iPhone då den snart ger upp :( sååååå tråkigt att lägga pengar på ny mobil men vad ska man göra då man lever på 2000-talet. Jag önskar att jag föddes på 1850 istället.
Sitter på jobbet nu och käkar lite lunch, och nu är det bara 4h kvar, jippi!

Veterinären

 
Dagen började med ett samtal till fru veterinär då Luna har gjort illa svansen. Jag visste dock inte hur läget var så därför for vi dit och röntgade, ingen fraktur som tur var! Lillgumman har bara slagit i sig och får nu smärtstillande i några dagar, stackarn.
Annars har jag inte hunnit göra så mycket mer än det och att jobba. Men imorgon blir det andra bullar! Grill och förfest hos Lisafisa med några bruds sen vidare till stadsfesten, ses där! :)

Jobb, jobb & jobb

(Luna och Kia på midsommar)

Jag är så extremt tråkig nu, jag vet. Men sommarschemat har dragit igång så därför består större delen av mina dagar av jobb. Så därför skriver jag inte, bilderna skulle ändå bara bestå av selfies i arbetsskjorta=sjukt tråkigt.
Men nu när jag ligger här inser jag att jag har totalt glömt bort att se klart Dexter!! Jag har sett 2 eller 3 avsnitt av 8:onde säsongen och har bara helt lagt det åt sidan, måste se klart!!!
Dags att krypa till kojs, godnatt!

Ögonlock tunga som sten

Nu blir det ett bildlöst inlägg eftersom jag aldrig tar bilder..måste skärpa mig.
Idag jobbade jag 06.30-15.00 och jag ville bara dö i morse när jag skulle stiga upp. Jag var såååå trött och tänkte att jag skulle sova kl 21 ikväll, men här ligger jag kl 01.13 efter att jag myst med Luna framför netflix. 
Imorgon har jag sovmorgon vilket ska bli så härligt. 
I övrigt är jag väldigt avundsjuk på älskling som ligger och glassar på stranden/vid poolen med en öl i handen i 28 graders värme hela dagarna. På lördag ses vi 💕

You light me up inside, like the 4th of july, when ever you are around i always seem to smile. And when people ask me how, well, you are the reason why.

Bläddrade igenom min blogg och hittade den här listan, som nu är ungefär 3 år sedan jag gjorde, så vi får se om det är någon skillnad.
 
 
vad heter ni?
Anna&Kim 

Hur träffades ni första gången ?
På en fest, he he he
(ja går ju som inte ändra på)

Hur länge har ni varit tillsammans?
3 månader som känns som flera fina år
(3 år och 1 månad! <3<3<3<3)

Bor ni ihop?
Nästintill med tanke på att vi alltid är med varan.
(Här är det ingen skillnad då vi har så jäkla otur med lägenheter)

Har ni barn?

Nej, inte ännu:)

(Vi har ju våran lilla Luna, Elsa fattas dock)

Har båda körkort?

Ingen av oss...

(Båda har! :) )
 

Isåfall, vem kör bäst?

Jag kör bäst trots utan körkort

(Älskling)


Kommer du ihåg er första kyss?

Haha ja det gör jag

(Ja absolut, det gör jag:))

Vem är äldst?

Lätt jag

(Samma här såklart)


Vilka stjärntecken är ni?

Oxen och skorpionen


Vem fyller först på året?

Han är novemberbarn stackarn, så jag fyller först, i maj..


Vem är längst?

Han som tur är hihi

(Än har jag inte växt ikapp)


Vem sjunger bäst?

antagligen jag

(Älskling har fin sångröst som han tyvärr inte allt för ofta delar med sig av)


Håller ni i handen på stan?

händer väl ibland

(Här har det inte ändras mycket, så ibland.)


Kände ni varann innan ni blev ihop?

inte mer än nödvändigt;)

 

Vad har ni gemensamt?

Haha allt och inget, det är därför vi passar så tusikens bra ihop

(Vill säga samma sak här, men vill bara tillägga våran kärlek till våran bäbis)


Blev du kär i första ögonkastet?

Nästan!


Har ni någon speciell låt?

Haha jaa, danko jones, eller vad säger du kim?

(Oj, det vet jag inte om jag kan hålla med om längre, kan inte komma på någon speciell låt vi har)


Har ni stora framtidsplaner?

Men om vi har, alldeles för stora. Vad sägs som audi a5 (visst är det den du vill ha kim?:$), dodge ram, audi q7, hus med stora föster, högt tak, crossar, skotrar, stuga i fjällen och utomlands and so on..

(Haha vi hade stora planer för 3 år sen, bra sådana också. Just nu skulle jag bara nöja mig med ett boende med min kärlek och vårat kärleksbarn, och jo, en FUNGERANDE bil.)


Har ni gråtit i varandras armar?

Jag har gråtit i hans iaf;]


Har ni varit utomlands tillammans?

Nej :(

(Nej...inte än!)


Vilket är ert bästa minne?

vet inte riktigt, varje dag är bra minnen:) fan vad cheezy jag är..

(Jag är lika cheezy idag men skulle nog säga då vi fick hämta Elsa och Luna)


Vem lagar bäst mat?

kim..

(Här däremot är det stora ändringar, jag är väldigt bra på att laga mat)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?

Chips, cola, simpsons, familyguy, big brother och jersey shore

(Netflix, snus och kramar)

 

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?

Ja självklart:)

(Ja)


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?

Han bor i stan, så visst, 3 mil

(same, same)


Blir du lätt svartsjuk?

nej, faktiskt ine:)

(Kan hända)


Brukar ni bråka?

haha typ aldrig.

(Mer eller mindre, vi har våra perioder)

Ringer eller SMS:ar ni mest?

Ingen av oss har någonsin pengar på telefon, så alltid sms.

(Numer skulle jag säga att vi ringer varandra)

Hjärtat

(Från igår morse)
Älskling kommer nu befinna sig utomlands i en vecka och glassa sig i solen och bli brun. Jag däremot är kvar i  kalla sverige för att jobba hela veckan. Och tur är väl att jag jobbar, då går tiden mycket fortare och jag får krama och pussa mitt hjärta så fort han kommer hem. Saknar han redan 💕

Jag älskar dig mest i världen


Min älskling är bäst i världen, jag är lyckligt lottat att jag har dig i mitt liv ❤️
Idag har varit en väldigt händelselös dag, förutom att vi numera är utan bil. Men vi klarar oss ett tag!
Annars har det inte hänt något alls, så nu ska jag bara bläddra runt på youtube ett tag innan jag somnar. Godnatt!

Mitt andra par bäbisar 💕Nattetid


Ursäkta min väldigt dåliga uppdatering! Min dator har varit på lagning (nog för att dom inte gjorde något) och jag anser att skriva blogginlägg på telefonen är supertråkigt. Jag tänkte bara att jag skulle skriva lite snabbt för att meddela att jag snart är back on track! 
Jag tänkte för två timmar sen att jag skulle sova, men vaaaaarför släpper dem så mycket info om the sims 4??? Jag måste ju läsa allt innan jag kan somna..
Jag har i alla fall fått skratta åt älskling då han nu har nyst 6 gånger i sömnen, jag visste inte ens att man kan göra det. Och nu ringde hans larm då han börjar jobba kl 03 och måste snooza i två timmar..dags för mig att sova, godnatt!